mandag den 17. august 2009

Pyhhh

Lige pludselig blev jeg sådan cirka 10 kilo lettere. Til trods for massivt chokoladeindtag her de seneste dage (det holder trætheden på afstand....men desværre ikke kiloerne. Men i morgen er det også slut). Men fik endelig kontakt til denne famøse ejendomsmægler, og krisen er afblæst. Vi slipper for at gå fra hus og hjem, og kan måske også med lidt held også komme med i friværdiklubben (friværdi...er det ikke sådan nogle penge man hiver et par måneder ud af kalenderen for og flygter til Bahamas eller noget?). Mægleren havde godt nok mærket sig at der var mangler ved huset (tja...ikke svært når hele første sal er et bombet lokum - bogstavelig talt) men det gode håndtværk og flotte udførelse på de ting der var lavet opvejede det. Jeg må indrømme at jeg nogle gange bliver imponeret over hvordan han kan læse sig til hvordan alting skal gøres. Han læser gør det selv-bøger ligesom visse andre læser dameblade. Han tror i øvrigt også han på samme måde kan læse sig til god form...det har ikke virket endnu, men det skal da ikke undre mig om han en dag ikke også får det til at fungere.

Vi har fået småkager til eftermiddagskaffen i dagens anlæedning (de tørre fra Karen Wulff). Nu skal børnene puttes og så skal mor og far have rigtig lækker aftensmad. Farmand er gået i gang i køkkenet allerede. Ikke en gang rødvin og bøffer kan gøre det i aften. Er spændt på hvad der bliver disket op med - men cavaen er ihvertfald alllerede på køl.

2 kommentarer:

  1. Jeg under Jer den gode nyhed, og Farmand skal velfortjent roses for hans hidtidige hjemlige gøremål - forhåbentlig også måltidet i går aftes ;-)
    Med så gennemgribende forandringer synes jeg, at I er nået langt, og en ekstra i arvefølgen er der ditto blevet tid til, så alt "krones" for Jer *LOL*
    Godt håndværk og flot udføring tæller i den dyre ende, modsat masser af småforbedringer, sjusket udført overalt i huset!!
    Pøj-pøj med arbejdssøgning efter sidste feriedage...

    SvarSlet
  2. Tak skal du have! Ja, vi er selv ret tilfredse med vores indsats. Det har da til tider været ret hårdt, men vi kom ud på den anden side.

    SvarSlet