lørdag den 6. marts 2010

Weekendhygge

Når man skal brueg 37 timer om ugen af sin relativt vågne tid på det der arbejde, er det så at man lærer at få det ultimative ud af weekenden. Der skal hygges og leges, men der skal også være tid til alt det der huslige som man ellers ikke når til dagligt. Idag har været udpræget hyggedag for mit vedkommende, mens farmand tog sig af det huslige herhjemme. Ret god arbejdsfordeling, spørger du mig. Vi har nemlig haft tøsedag i byen, mig og turboen.

Vi startede med bussen. Bil dur ikke når der rigtig skal hygges (og når der skal findes parkering i Odense C en lørdag formiddag). Men turboen var ellevild med bussen. Vi havde en lille madpakke med af nogle vingummier, vi fnisede og fik læbestift på begge to. Og turboen råbte ustanseligt "Se!!! Et slot!!!" (det var så en kirke), "Se!!! Ikea!!!". Til trods for at vi nu passerer både kirken og Ikea ret jævnligt i bil - men verden ser åbenbart helt anderledes ud fra en bus. Nå. Men så skulle der shoppes lidt. Men kun lidt, for turboens tålodighed i butikker kan ligge på et ret lille sted. Men hun fik da selv valgt en sommerkjole med tilhørende T-shirt og hårspænder i Hø &Møg.

Hele udflugtens mål var dog sanseudstillingen på Brandts (ja, her er der så et link, som I ikke kan se. Men det er der). Fantastisk, og vi hyggede os i skoven, legede, klatrede rundt, gik i dækning i telt når der blev nat og tordenvejr. Hvis man nu er i nærheden af Odense ifølge med (eller uden) et barn inden den 2. maj, burde man absolut lægge turen forbi. Bagefter var det så planen at vi skulle på café og spise kage og drikke kakao. Og jeg blev tilslut nødt til at lokke med kagerne temmelig mange gange inden hun kunne rive sig løs. Jeg fik faktisk taget nogle ok gode billeder med mobilen, men ved ikke om man må lægge sådan noget på bloggen. Vil så nødigt blive bandlyst på Brants for fremtiden.

Vel hjemme var det tid til en luftetur i den lækre sol, men lækre chili i klapvognen. Når man nu sidder på sin flade de der 37 timer man opholder sig på det der arbejde, er det så man man får friskluft abstinenser, og benytter enhver lejlighed til nogel luft og lidt lys. Vi spottede både gæs (som jeg vist fik bildt hende ind var ænder - men hun købte den), heste og skove af erantis langs vejen.

Det må da siges at være den ultimative forårslørdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar