søndag den 6. december 2009

Juleklip

Der er blevet hygget med papir og saks i det lille hjem i weekenden. Tøserne var hjemme alene i går mens farmand var på Sjælland for at tømme resterne af farmors lejlighed. Normalt kan jeg blive lidt rædselsslagen over udsigt til sådan en hel dag alene med dem begge, men jeg havde jo helt glemt at turboen faktisk er blevet en stor og fornuftig pige, og når chilien i tillæg præseterer at sove 2*2 timer, går det hele jo som en leg. Nissen der lægger ting i turboens julepose om natten havde været forudseende og givet hende en pakke modellervoks i håb om at hun kunne bruge noget af dagen til at lave modellervoksfigurer. Det er hun nemlig ret skrap til. Men der gik ikke lang tid før diverse glanspapir, gavepapir, glimmerlim og pladevat kom frem, og så sad den ellers ret så turboagtige turbo resten af dagen og hyggede sig og lavede "jesusbilleder" med blandt andet vat og STORE mængder glimmerlim. Der blev produceret collager af julekrybber i stor stil - tror hun nåede op på 6 stk. Indimellem, mens chilien sov fik jeg klippet og klistret lidt sammen med hende, og lavet nogle hjertedimser der nu pryder boghylden.




Bagefter var der fotosession i håb om at kunne få knipset et billede der kunne bruges til årets julekort. Ved ikke helt om det lykkedes...






2 kommentarer:

  1. Dine billeder er skønne og oser af råhygge og god karma....og så er de hjerter super flotte. kh Anette

    SvarSlet
  2. Tak:-) Hjerterne er nu pænest sådan lidt på afstand....
    Og tusind tak for den fine pakke. Det har jeg slet ikke husket at skrive til dig. DET HELE var meget kærkomment. Og de der små parfumedutter kan nok desværre gå hen og blive totalt vanedannende og afhængighedsskabende:-)

    SvarSlet