fredag den 6. april 2012

Smukke Fyn

Her er der sørme påskeferie, og alt foregår i et meget bedageligt tempo. Første hold påskegæster er lige sat på toget efter tre dage i residencen. Nu har vi en dags tid til at få huset nogenlunde på højkant inden hold to rykker ind på søndag.

Dagen i dag har sørme ikke været meget at prale af - med heldagsregn over Fyn. Men i går derimod! Da vi blev vækket af sol fra skyfri himmel, besluttede vi at vende kareten mod Fyns Hoved. Jeg har hørt mange lovord om stedet - folk siger der er så smukt. Vi var deroppe for nogle år siden, for nu at se hvad det var for noget, men blev bare ikke imponerede. Fordi vi var så lovlydige borgere, og stoppede ved skiltet der sagde fredet område af naturfredningsforeningen - det skilt turde vi da ikke passere i bil. Men så tænkte jeg at naturfredningsforeningen næppe lå på lur sådan en skærtorsdag - og hvilken åbenbaring fik vi da ikke rundt næste sving! Vi fik gået en god lang tur, og følte os en smule hensat til Skotland (selvom ingen af os havde været der) med klipper, bakker, stenhegn og får.







Jeg havde forresten taget min nye kommunist t-shirt på i går morges. "Hvad er det for nogle mænd på din t-shirt?", spørger chilien."Det er nogle skøre. skøre mænd", siger jeg så. "Det er kommunister". "Kommunister ha-ha! Dem smider vi i skraldespanden!" Chilien var flad af grin over sig selv. Og moderen ligeså.

3 kommentarer:

  1. Lige et ekstra pip fra anjoe på Lolland!
    Fyn er fin, så absolut, og du plus familie kan finde masser af interessante steder/oplevelser - bl.a. under Kultunaut Fyn eller besøg på turistbureau. Mange steder kan besøges, også om blot man har en halv dag to gange månedtlig; ikke mindst når turistsæson starter op næste måned...
    Her på Lolland findes der gu´ve´ hvor mange brokkehoveder, der har så travlt med at skrive læserbreve omkring mangel på oplevelser. Fakta er dog - og desværre - at de slet ikke har besøgt en skid af de mange tilbud, vi har, men kontra er røget på brokkevognen, da vi indenfor de seneste 2 år har mistet 2 attraktioner; heller ikke disse havde de selv besøgt/støttet, mens tid var!!
    Giv Jeres skønne unger masser af fynske oplevelser, og ja, selvfølgelig stadig tøseture til Københavnstrup :-D

    SvarSlet
  2. Tak for kultunaut-tippet:) vidste godt det eksisterede, men havde ikke lige fået tjekket det ud. Ja, der er faktisk meget at se på Fyn - ligesom Lolland nok også er mere end Lalandia:)

    SvarSlet
  3. Uha da ja, for det sted har jeg ikke besøgt og har heller ingen planer derom :)

    SvarSlet