lørdag den 8. maj 2010

Fødselsdag

Her i huset fejrede vi fødselsdag i går. Og den dårlige mor glemte helt at tage billeder. Pånær af kagerne. Kagepynten, der havde været sådan cirka tre uger undervejs (den ramte nok ind i noget askesky...) nåede lige at komme med posten i går - ligesom vi stod og skulle pynte kagerne. Turboen har selv pyntet - med den garanteret uøkologiske pynt.


Vi tog os en fridag i går, turboen og jeg. Planen var kakao på en café i Odense, efter turboens ønske. På vej derind stoppede vi i Bilka for at købe nye sko til børnehavebrug (underforstået; billigt grimt ragelse der kan tåle nogle ture i mudder og sandkasse). Siden hun nu havde fødselsdag og selv skulle bestemme, endte vi op med Disney sko i lyserødt glimmer med prinsesser på. Håber de hurtigt går i stykker. Allerede her var hun ved at være træt. Så vi tog den nemme version af caféturen og smuttede lige over i IKEA. Deres café er aldeles udmærket, så der sad vi i deres loungeafdelig og hyggede og smovsede i kakao og kager. Her behøver man jo heller ikke bekymre sig om priserne - kun kalorierne (når en kage koster 8 kroner, kan det jo godt være at der ryger en ekstra med...). Bagefter fik turboen lov til at lege i legerummet - et af hendes deciderede yndlingssteder her i verden, mens moderen fik en halv times fred og ro i metervareafdelingen - et af hendes yndlingssteder. En rigtig win-win situation.

3 kommentarer:

  1. Sad meget klatøjet og næseløbende grundet den sk... pollen, men skal da lige love for, at gluggerne to spæredes helt op og næseborene strammedes til over det farvestrålende kageorgie. Til gengæld forværredes hosteriet, da jeg fik slugt for meget luft ;-)
    Forsinket tillykke med datteren. Hendes kagedekorationer in mente, så undrer valget af sko mig ikke spor *LOL*

    SvarSlet
  2. Ja, jeg trøster mig med at jeg selv engang havde sådan en lyserød glimmerperiode. Så det går åbenbart over:)

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet