søndag den 20. juni 2010

Gennembrud og søvnnedbrud

Vi har haft noget af et gennembrud her i huset i dag. Meget stort. Chilien er jo ikke specielt talenede, bortset fra at hun kan sige "mere" når der er noget hun vil have at spise, og nogle meget bestemte "mmmb"-lyde, der så kan betyde alt muligt andet. Men idag kom det så: Moar. Meget, meget tydeligt. Ingen tvivl om hvad hun mente (hun har tidligere prøvet sig med nogle far-lignende lyde, men far var overhovedet ikke i nærheden, og det var taget fuldtændig ud af en sammenhæng, så det var helt tilfældigt, og tæller dermed ikke). Men altså, moar, moar, moar - tilsat det yndigste smil. Det ville ingen ende tage - især ikke siden hun jo fik stående applaus (af moderen) hver gang hun åbnede munden.

Vi har med vilje taget den helt med ro denne her weekend. Højdepunktet var noget fadøl, grillmad, lege for børnene og en syngende mand med et keyboard der ville tage hunden med op i himlen nede ved Brugsen i går - åbenbart Brugsens sommerarrangement. Det var altså hyggeligere end det lyder, og så får man jo hilset på nogle af de lokale. Som man faktisk kender et par stykker af, efterhånden. Men grunden til at vi har taget det med ro, er at vi, ihvertfald farmand og jeg (nej, faktisk slet ikke chilien), efterhånden lider af et gedigent søvnunderskud. Chilien vågner nu kl 05.00 hver morgen hvor solen skinner. Det kan godt være I synes der generelt har været sparsomt med sol her denne sommer, men jeg skal love jer for at der er sol kl 05.00. Den har så en tendens til at forsvinde ret hurtigt. Men kl 05.00 skinner den lige ind ad vores soveværelsesvindue. Eller - det gør den faktisk ikke, for jeg har lige indkøbt sorte mørklægningsgardiner (ved godt farven på mørklægningsgardiner sådan set er ligegyldig, men her tager vi ingen chancer) og med et tykt lag stof hængende udover. Men solen skinner udenfor, og det kan chilien åbenbart lukte kl 05.00. Vi har talt om muligheden for at leje hende ud til DMI. Der må da være penge i sådan noget? I det mindste kan vi få noget søvn imens. Og kan vi så fa noget mere gråvejr, tak. Gerne resten af sommeren.

2 kommentarer:

  1. Smiler stort...kender alt for godt problematikken ;o) Gråvejr er fint efter kl. 20.00

    SvarSlet
  2. Ja, det gør jo nok de fleste forældre...ja tak til gråvejr om aftenen. Og om dagen når man nu alligevel sidder indenfor på sit arbejde også, forresten.

    SvarSlet