mandag den 9. juli 2012

Klar, parat...

Første officielle feriedag er brugt på blandt andet at voldvaske tøj. Det er jo i morgen vi tager afsted, og nu er det meste klappet og klart. Vi smutter først sent i morgen aften, så dagen i morgen bruges til at ordne alt det vi ikke har tjek på nu. Her til aften har jeg lavet playlister til børnene til både  ipod og telefon - så har de én hver. Hvad som helst for nogenlunde ro i bilen.

Dagen i går (ja - det var faktisk i går at en lille hedebølge passerede. Mærkelig at tænke på at det ikke er længere siden når man kigger ud af vinduet nu) brugte jeg og pigerne på stranden. Dasede, samlede muslinger og læste og hyggede. Imens knoklede farmand herhjemme i varmen med flisegang. Men som den kloge turbo siger: Du har selv bestemt at vi skal have flisegang, så du har selv valgt det. Ikke meget medlidenhed der.Men det bliver rigtig fint.


Så spiste vi aftensmad på terrassen. Og så kom skybruddet. Pakkede børnene ind i tæpper mens regnen stod ind over maden og fortyndede rosévinen på den overdækkede terrasse. Men det var SÅ hyggeligt, og turboen har snakket vidt & bredt om idag hvor hyggelig en aftensmad vi havde i går.







Det bliver en lang dag i morgen for nogen. Der er nogen der glæder sig rigtig meget til at de skal putte i morgen aften. Tænk at blive puttet hjemme i sin egen seng og vågne næste morgen i Belgien? Vi skal en tur på biblo og have styr på ferielekturen. Ellers mangler jeg først at fremmest at få opbygget noget søvnoverskud til køreturen. Det har jeg ikke haft sådan cirka de sidste 7 års tid. Mon ikke det kan klares på en enkelt nat, hvis jeg starter nu?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar