mandag den 28. marts 2011

Nyt fra lasarettet

Det er hermed bevist at man kan holde liv i en blog ved at opdatere den hver gang man er hjemme med syge børn. Jeg gjorde ellers et tappert forsøg på at aflevere chilien i morges, men måtte tage den ualmindeligt slatne chili med hjem igen. Heldigvis har hun lige opdaget sin storesøsters aflagte Sigurds Bjørnetime film, så med filmen på repeat og mor med computer i sofaen fik vi lige et par timer til at gå.

Jeg tog mig en rundtur i blogland og faldt over hende her. Seks børn! Som hun by the way bare har snuppet under armen og taget et år med til Frankrig. Og spændende karriere kørende. Godt nok åbenbart mormon, men alligevel. Og her sidder jeg og kan dårligt styre to børn (ihvertftald ikke deres snotnæser) og med en "karriere" som kommunal sagsbehandler. Hvor var det lige at det gik galt? Har Gud noget med det at gøre? Lige før man overvejer at konvertere til et eller andet.


Lyspunktet er at solen skinner og at foråret er kommet til Danmark. Se selv.



chilien i den store vogn og bamse i den lille. Han blev også fodret og skiftet på inden han kom ud at sove, selvom chilien var ved at være træt af at fodre ham med rugbrødsmadder;"Du kan altså selv spise, bamse. Gider ikke hjælpe dig mere nu."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar