torsdag den 5. august 2010

Ud på tur til Norge

Nu er så Norgesekspeditionen forlængst overstået, og konklusionn må så være at Norge er meget, meget smukt, og rigtig dyrt.

Her er noget natur med natur på, taget mens vi kørte over Dovrefjell. Man kan åbenbart tage billeder mens man kører - altså jeg mener i fart. Og når man nu ligger der i kø bag alle de tyske wohnmobilen, kan man jo lige så godt bruge tiden til noget fornuftigt.



Chilien viste for alvor at hun havde norsk blod i årene. For vi skulle jo ud på tur - faktisk var vi ret meget ude på tur. Men især én dag imponerede hun med sit turgåingstalent. Hun hylende op, hvis jeg gerne ville bære hende et stykke, og hvis hun ikke syntes hun fik ros nok, sørgede hun selv for at holde gejsten oppe, ved at fortælle sig selv at hun var "dytti, dytti".
Turboen er noget tungere at have med på tur. Men hun fik da også kravlet sig op på en fjeldtop - ved hjælp at udsigt til udsigt og chokoladekiks på toppen.


Mor og far kom også på tur - bytur uden børn. Vi ruslede rundt i Trondheim en hel dag, og drak en lille øl på en af byens hyggelige beværtninger

Og når man nu var på tur, skulle man selvfølgelig også have en ordentlig norsk øl til formålet (prisen forbigås i stilhed). Øllen kan iøvrigt varmt anbefales, hvis den kan fås i Danmark (hvor den sandsynligvis vil være noget billigere). Den er fra bryggeriget Nøgne Ø.

2 kommentarer:

  1. Jeg måtte lige pause lidt og dvæle...dytti, dytti...så sej en lille tøs!

    SvarSlet
  2. Ja, hun er sej...men hendes talent stiller jo krav til hendes forældre hvis talentet ikke skal gå helt i vasken...

    SvarSlet