onsdag den 23. februar 2011

Vinterferiehurlumhej

F****, hvor er her bare pisse koldt. Et helt VVS-firma har invaderet vores hus. Eller - det vil sige - de har døren på vid gab og vader ind og ud. De har slukket for al vand og varme. De har været i gang i en times tid, og vores forhadte oliefyr ligger i stumper og stykker udover haven - det er altså et kønt syn! Og selv om jeg ikke kan få noget kaffe og selvom jeg fryser ad h til, så brokker jeg mig ikke. Måske ikke den bedste timing nu hvor vi holder vinterferie, men endelig sker der da noget, og det pillefyr vi købte for et par år siden kan gøre nytte nu i stedet for blot at stå til pynt.

Kun chilien er ikke helt fortroligt med alt det her hurlumhej. Den nye vandvarmer til solpanelerne der har stået indpakket på terassen siden den ankom i sidste uge er lige nu ved at blive pakket ud af en mand. "Åh nej!!! (meget dramatisk ) "han pakker gaven ud!!!!"

Lige om lidt smutter vi. Til Odense og sanseudstilling med hele familien. Og der er lovet hjemmelavede vafler og kakao til at varme sig på når vi kommer hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar