lørdag den 1. september 2012

Enebarn for en dag

Vi har haft kun ét barn i dag. Til gengæld har hun været totalt i centrum, og har kunnet sno sine forældre som hun har villet og charmeret dem i sænk. Vi afleverede turboen hos bedstevenninden tidligt i formiddags, og hun skal først hentes i morgen. Ja, nu er hendes legeaftaler pludselig blevet sådan nogle 24-timers aftaler. Hun er blevet så stor! Men jeg ved hun drøn hygger sig. Med sig da hun blev afleveret ,havde hun en bamse og nogle stofrester. De to kan nemlig sidde i timevis og producere bamsetøj. Vi tre andre har været på bytur. Chilien og jeg på legeplads og café, hvor vi bl.a. spiste totalt ernæringsmæssig forkert frokost (ja, det er en chokoladekage)


Vel hjemme gik jeg løs på ukrudt og visne blomster, og fik ryddet op i vores højbede på terrasen, hvor vissen blomsterkarse havde taget magten over alle andre  vækster.Fik ryddet op og planet lidt mere efterårsagtige blomster indimellem og sået en gang rucola salat - i dejlig eftermiddagssol med en god øl ved hånden.



Her til aften har vi indtaget aftensmaden - hjemmebagt ciabattabrød med pølser og oste - forran fjerneren, hviilket er totalt uhørt her i huset, hvis der er vågne børn tilstede. Men vi satte Lotte fra Spetakkelmagergade i maskinen, og hyggede os gevaldigt alle tre og glemte alt om sengetider. Især chilien syntes det var spændende, og vidste dårlig nok hvilket ben hun skulle stå på. Ingen tvivl om at hun har nydt at være enebarn for en dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar