mandag den 24. oktober 2011

Tøsetur

Skal da ellers love for at den ferie fik en brat slut med mega lang kursusdag i dag. Så er der godt man har nogle billeder at kigge tilbage på. Turboen og jeg fik os en lille tøsetur på falderebet af ferien, og København viste sig fra sin bedste side. Programmet var tætpakket med en lille smule shopping, spadertur i Kongens Have:


 Turboen faldt pladask for det her kludetæppe der hang og pyntede på Rådhuspladsen:

Vi var i Nikolaj Kirke og se udstillingen Hotel Nikolaj, hvor man får gennem et fiktivt hotel og får historien om beboerne på de forkellige værelser, og hvor man med hjælp af dufte, lyde og andre effekter er med til at fortælle historien. Her er det turboen der er igang med duftningen:

 Kaffe og kakao på mors gamle stamcafé bagefter:


Så var vi også godt trætte. Men smuttede forbi de nyåbnede Torvehaller efter cupcakes fra Agnes, som skulle nydes i hotelsengen til Disneysjov:

 Et af turens højdepunkter - at ligge i sengen og se fjernsyn (og spise cupcakes!) Glad og træt:


Næste dag var vi friske igen. Jeg føler jeg i to dage har gået tur med en hoppende kænguru i hånden. Turboen er ude af stand til at gå normalt som andre mennesker. Der skal hoppes og løbes hele tiden. Og da vi kom forbi hegnet ved Kongens Have, skulle der selvfølgelig kravles langs gitteret



Målet for dagen var Statens Museum for Kunst. De har et rigtig fint værksted for sådan nogle som turboen, hvor man for den nette sum af 30 kroner i efterårsferien nemt kan få nogle timer til at gå.


 Der kan klippes og klistres, og man kan gå amok med limpistolen


 Og der kan males - og man er meget koncentreret.


Efter godt tre timer i himmelen, måtte jeg slæbe turboen ud - men mor var altså sulten. Og toget hjem ventede på os. Men sådan en tur uden irriterende lillesøstre, fædre og andre forstyrrende elementer kan klart anbefales!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar